Kut! Zonder peren, maar bij de koffie

Het is niet geheel ongebruikelijk dat ik via derden op de hoogte wordt gebracht over wat ik nu weer op tv heb gemist. De dag zal nog moeten aanbreken dat mensen me op tijd informeren, zodat ik direct op de actualiteiten kan inspringen. Maar tot die dag blijf ik dankbaar dat het mij tenminste nog ter oren komt, want zelf de televisie aanzetten om bij te blijven gaat mij te ver. Desalniettemin, werd ik dus onlangs verwittigd van het feit dat het de ‘Week van de vagina’ is geweest.

‘Week van de vagina’, waarom durven mensen niet gewoon ‘kut’ te zeggen? Een hele generatie feministen heeft ervoor gestreden om het beestje bij haar naam te noemen. Bovendien had een titel zoals ‘De vijf kutdagen’ vast meer aandacht getrokken. Nou ja, misschien dat je er niet de juiste doelgroep mee aanspreekt. Maar zelfs het even kuise ‘vulva’ wekt niet direct de indruk dat de gebruiker van het woord zich ongemakkelijk voelt bij andere woorden. ‘Een weekje vulva rubriek’, klinkt toch alsof een expert aan het woord komt. Maar ja, een enkeling zou kunnen denken dat Griekse mythologiën het thema zijn. Uiteraard kan het haast niet anders dan dat Vulva de Romeinse Godin van Genot moet zijn. Hoe dan ook, een hele week gewijd aan dit mooie vrouwelijke lichaamsdeel is mij dus ontgaan! Kut!

Gedreven door nieuwsgierigheid begin ik een naarstige zoektocht op het internet. Het blijkt dat de preutse miepen van Koffietijd graag een week wilden wijden aan kutjes. Aan hun eigen gleufjes beleefden ze klaarblijkelijk niet genoeg plezier. Maar ineens is het ook duidelijk waarom er is gekozen voor ‘Week van de vagina.’ Al gauw wordt mij duidelijk dat zij vaginale ongemakken aan de kaak willen stellen. Dikke negerlullen die zich toegang proberen te verschaffen tot erg nauwe schedes, bedoeld voor minutieuze dolkjes, is niet het uitgangspunt. Nee, witte vloed (geen getijkwestie, maar vaginale afscheiding), onwelriekende sluispoorten, dozen met schimmelinfecties, kriebelkut en meer dergelijk soorts wat mij even doet staken verder te eten.

Blijkbaar is het een taboe om over je kut te praten. Met recht spreken we dus van de schaamstreek. Vrijwel elk ander onderwerp kan de gemiddelde vrouw in geuren en kleuren perfect situeren in een emotionele wereld. Nu snap ik wel dat je geuren en kleuren graag weglaat wanneer het je muts betreft, maar aldus Philemon delen mannen direct hun chlamydiadruiper. Hoe dan ook, ik was dus in de waan dat Lactacyd en Canesten Gyno al de taboe doorbroken hadden. Niet dus, misschien moeten we er maar een maand aan toekennen. Net zoals mannen in Movember hun snor laten staan, kunnen vrouwen dan in Aukutdus hun snor laten spruiten.

Het mag dus geen verrassing zijn dat ik mijn zoekactie vrij snel ben gestaakt. Driftig klop ik op het klavier een nieuwe zoekopdracht in, welke mijn browser automatisch aanvult. Nu zit ik gezellig m’n koffie te drinken en neem ik met een gerust hart weer een hap van mijn brood. Ondertussen toont Google mij een mooie selectie aan schaamlipjes. De verscheidenheid is groot, maar daardoor niet minder aantrekkelijk. Wel wil ik nu eigenlijk toch wel iets anders mijn tong laten strelen dan deze saaie boterham met kaas.

DeLaatbloeier [Logo]

Advertenties

4 gedachtes over “Kut! Zonder peren, maar bij de koffie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s